Spanje

Spanje

Spanje is een uitermate geschikt vakantieland voor iedereen die gek is op zon, zee en strand. Het mooiste aan deze vakantiebestemming is dat het betaalbaar is en het weer je nooit in de steek zal laten. Spanje is zeer divers, of je nu van steden bezoeken houdt, of van in de zon liggen op het strand van Costa del Sol, Spanje heeft het.

Bezienswaardigheden

Bezichtig de prachtige Sagrada Familia en bezoek Camp Nou. Wat je snel zal merken is dat Gaudi zijn stempel op deze stad heeft gedrukt. Barcelona is een romantische stad met prachtige pleinen en unieke eeuwenoude gebouwen.

Barcelona

Barcelona is een passionele, romantische en temperamentvolle stad. De Catalaanse hoofdstad kent vele gezichten, zo kan je de ene dag cultuur snuiven en de andere dag heerlijk uitrusten aan het strand. Wanneer je van winkelen houdt ben je in Spanje, en daarmee in Barcelona aan het juiste adres. Met enorme winkelstraten en de bekendste merken kan je hier helemaal losgaan.

Zuiden

Het zuiden van Spanje (Costa del Sol) is een fantastisch gebied met vele gezichten. Neem een duik in de zee, of bekijk de pittoreske steden van dichtbij. Winkelen kan ook prima in dit gebied, het kent namelijk vele winkelcentra.

Bekijk hier al onze reizen naar Spanje>

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u altijd op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief