Wandel Vierdaagse Mallorca | Oad reisverhalen

Wandel vierdaagse Mallorca

Oad organiseert al jaren reizen naar de wandel vierdaagse in Spanje & Italië. Op 12 april begon het wandelavontuur op Mallorca, Oad reisleider Carla Witteveen vertelt hier over.

Reisverhaal

Van 12 tot 19 april vond dit prachtige wandelevenement gelukkig weer plaats: de wandel 4-daagse van Mallorca! Na twee jaar afwezigheid was dit voor iedereen een feest: de wandelaars, de organisatoren en voor mij als reisleider namens Oad. Met een groep van meer dan 80 deelnemers was Oad sterk vertegenwoordigd op dit sportieve evenement. Deelnemers variërend in de leeftijd van 15 tot 85, zowel mannen als vrouwen, liepen dagelijks 15 of 25 kilometer door de prachtige natuur van het oosten van Mallorca.

De startplaats was op het plein in het centrum van Cala Ratjada, waarbij de gemeente ook zeer behulpzaam haar diensten verleende bij de uitvoering. Voorafgaand aan de start van de wandel 4-daagse was er voor de Oad gasten ook nog tijd voor een leuke excursie. We hebben een stadstour door Artà gemaakt en een bezoek gebracht aan de bijzondere grotten.

We hebben prachtige wandelingen gemaakt. De gevarieerde routes liepen door de fris groene natuur, door een dorp en dan weer over het strand. De week begon een beetje regenachtig en eindigde zondag in een mooi, zonnig slotfeest op het plein. Met een DJ en dansen onder het genot van een drankje, een bord Paëlla of een echte Belgische wafel. Een zeer geslaagde en sportieve week waarbij alle deelnemers met een voldaan gevoel terug naar huis vlogen.

 

Fotowedstrijd

Voor deze prachtige reis hebben wij een fotowedstrijd gehouden. Tijdens een vakantie zijn er altijd zoveel mooie momenten die de moeite waard zijn om vast te leggen. We hebben iedereen die mee ging gevraagd om de mooiste foto’s met ons te delen. Ze maakten kans op leuke prijzen! Hieronder zie je fantastische foto’s van de deelnemers in een slideshow.

 

 

Wordt het Toscane of Marbella?

Dit wil jij toch ook mee maken? Ga mee op vakantie naar Spanje of Italië voor een sportieve uitdaging. In het najaar zijn er 2 wandelevenementen in Toscane of Marbella. Geniet al wandelend vier dagen van de cultuur & natuur over uitdagende routes.

 

Wandel 4-daagse ToscaneWandel vierdaagse Toscane

 Verblijf in thermale badplaats Montecatini Terme
 Wandelen door oude stadjes, schitterende natuur en maak kennis met de eeuwenoude geschiedenis
 Nederlandssprekende reisbegeleiding ter plaatse

8-daagse wandelvakantie met vertrek op maandag 26 september

Bekijk hier de reis

 

Wandel 4-daagse MarbellaWandel vierdaagse Marbella

Wandelen door het prachtige achterland, pittoreske dorpjes en langs het strand
Keuze uit 2 hotels met een zwembad
 Nederlandssprekende reisbegeleiding ter plaatse

8-daagse wandelvakantie met vertrek op dinsdag 4 oktober

Bekijk hier de reis

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u altijd op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief