Duitsland: ervaar de Duitse rivieren de Rijn, Main, Moezel en Neckar

Als je nog twijfelt of een busreis naar Duitsland iets voor je is, lees dan over onze ervaringen.

Waarom Duitsland

Wij begrijpen nu waarom Duitsland al jarenlang als nummer 1 vakantieland op de lijst van Nederlandse vakantiegangers staat. Wat is het landschap schitterend zeg!. En hoe mooi is het om dat vanaf het water te kunnen bewonderen. We maken bijna iedere dag een prachtige boottocht over de Duitse rivieren en doen de meest gezellige plaatsjes aan, waaronder Heidelberg, Rhudesheim. En niet te vergen, Cochem. Met zijn smalle steegjes, leuke winkels en vele terrassen. Maar ook het idyllische Neckarsteinach staat op het programma. Tijden de hele reis verblijven wij in hotel Rheinlust, gelegen in het gezellige Boppard, direct aan de promenade. Vanuit dit hotel maken we iedere dag uitstapjes. Het programma is zo divers dat we het gevoel hebben dat weDuitsland ervaar de Duitse rivieren langer op vakantie zijn!

Waarom een busreis

Wij vinden dat vliegen best stressvol kan zijn en ook heel veel tijd in beslag neemt. Je dient zoveel uur aanwezig te zijn op de luchthaven, koffers inchecken, hopen dat je koffer ook op de bestemming aankomt. Dus dachten we, waarom gaan we niet ervaren hoe het is om met de bus op reis te gaan. Vlakbij opstappen en indien gewenst kun je zelfs een privé taxi bijboeken waarbij je vanaf je huisadres opgehaald kan worden om naar het opstappunt gebracht te worden. Hoe relaxt kan een reis beginnen!. Onderweg is er genoeg te zien en met een aangenaam gezelschap begint de reis goed. Een uitstekende chauffeur, die tevens enorm veel kennis heeft over de bestemming zorgt ervoor dat wij vijf dagen volop genieten.

Doelgroep

Deze reis is uitermate geschikt voor ouderen die op zoek zijn naar een relaxte reis waarbij je de meest leuke uitstapjes maakt en waarbij je ook zeker genoeg tijd hebt om zelf de gezellige plaatsen te ontdekken.

Wat mag je niet missen

  • Drink een heerlijke cappuccino aan de gezellige promenade in Boppard, waar vanaf je een prachtig uitzicht hebt op de Rijn
  • Bezoek het prachtige kasteel boven op de wijnheuvel in Cochem
  • Pak de kabelbaan naar Assmanshausen

Wil je een relaxte en verzorgde vakantie met leuke uitstapjes en met elke dag een Nederlands sprekende gids met  kennis van zaken? Ga eens met de Oad bus.
Voor meer informatie kan je de reis hier bekijken.

Elma en Sandra van VakantieXperts Purmerend

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u altijd op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief