Busreis Oberwolfach tijdens Kerst en Nieuwjaar

Waar wilt u naar toe tijdens de feestdagen? Heeft u wel eens aan een busreis naar Oberwolfach in het Schwarzwald gedacht? In deze blog laat ik u graag lezen waarom ik Oberwolfach en de omgeving absoluut de moeite waard vind.

Waarom naar Oberwolfach?

Oberwolfach is een topper onder onze Kerstreizen in het veelzijdige Schwarzwald. In het uitstekende familiehotel 3 Könige wordt u culinair verwend gedurende de reis met o.a. een 3, 4 en zelfs een 6 gangen diner op oudejaarsavond. Ook wordt er op 1e Kerstdag een avond georganiseerd met live muziek. Naast het heerlijke hotel maken we ook vele uitstapjes in de regio, allemaal met dezelfde comfortabele bus als op de heen- en terugreis.

Uitstapjes tijdens deze busreis

Naast dat er genoeg vrije tijd is om op eigen gelegenheid erop uit te gaan maken of heerlijk te relaxen maken we samen ook mooie uitstapjes. Zo bekijken we de grootste koekoeksklok ter wereld in Triberg en brengen we een bezoek aan de glasblazerij in Wolfach.

Hoogtepunten van deze reis

  • We maken meerdere tochten door de prachtige natuur van het Schwarzwald.
  • In Frankrijk bezoeken we Straatsburg. Hier maken we een stadsrondrit onder leiding van een gids.
  • De echte Kerstsfeer proeven we in Gengenbach. Hier wordt ieder jaar het raadhuis versierd als ‘Wheinachtskalender’.

Gaat u met mij mee?

In december hangt er een heel gezellige sfeer in het Schwarzwald waar ik ieder jaar weer naar uit kijk. Wij zijn met ons gezelschap altijd als ‘een familie’ onderweg. Kan ik u op deze reis verwelkomen dit jaar? U kunt hier de busreis bekijken.

3 Comments
    • Oad

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u altijd op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief