Costa da Lisboa – Reisleiders info

Bij deze prachtige excursiereis van Oad ga ik u met veel plezier meenemen naar de mooie en bijzondere plekjes in Lissabon en omgeving.

Mijn naam is Renate Vicente en ruim 25 jaar geleden maakte ik zelf, al backpackend, een tocht door Portugal. Ik werd niet alleen verliefd op het mooie afwisselende landschap en het heerlijke eten, maar ook op de vriendelijke bevolking en wel één Portugees in het bijzonder. Na nog 2 jaar heen en weer gependeld te hebben, bleek het met de liefde wel goed te zitten en in 1992 is mijn Portugees avontuur begonnen.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest als hostess in het gezellige vissersstadje Cascais, uw thuishaven gedurende deze week. Al snel ben ik toen begonnen met het organiseren van stadswandelingen door het heuvelachtige Lissabon. Een stad, die blijft verrassen met zijn prachtig tegelwerk, gezellige volksstraatjes, mooie uitzichtpunten en natuurlijk de bekende gele trammetjes.

Sinds 2014 ben ik zelfstandig gids, waarbij ik mijn gasten kennis wil laten maken met het complete Portugese plaatje, de rijke koloniale geschiedenis, de prachtige natuur met de meest exotische flora van Europa, maar ook de Portugese gewoonten en het huidige politieke- en sociale leven in Portugal.

Ik hoop u dit jaar te mogen begroeten aan de gezellige Costa da Lisboa en wie weet krijgt u er ook wel een nieuwe liefde bij!

Groetjes,

Renate Vicente
Reisleidster

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u altijd op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief