Vanuit Enter organiseren we dagtochten, busreizen en rondreizen, trips naar Disneyland® Paris, verre rondreizen en riviercruises. Zowel voor klanten die individueel op pad willen als voor groepen die een reis op maat wensen.

Vijf voordelen van Oad
• De chauffeurs en reisleiders hebben unieke en ongeëvenaarde kennis over de specifieke reis en –bestemming
• Unieke eigen Oad taxi service haalt u op uw eigen huisadres op én brengt u na uw reis weer thuis
• De mooiste en meest complete reizen zonder verrassingen onderweg.
• Landelijke promotie van eigen producten in de online, krant en op televisie

Maar we bieden meer. We willen dat mensen een mooie herinnering overhouden aan hun reis. Onze klanten verwachten steeds meer maatwerk van reisorganisaties en willen zelf beslissen hoe hun reis eruit ziet. Wij komen tegemoet aan deze wensen. Nog steeds doen we waar we goed in zijn: busreizen, riviercruises en themareizen. Maar daarnaast gaan we samenwerken met specialistische partners binnen en buiten de reisbranche. Zo zijn we in staat een uitgebreid aanbod samen te stellen dat goed aansluit bij de wensen van onze Oad-klant, die straks zelf in staat is om specifieke reiscombinaties te maken en die te delen met anderen.

De geschiedenis van Oad
De Overijsselsche Autobusdiensten O.A.D. startte in 1924 met de aankoop van een bus t.b.v. het openbaar vervoer en later ook met de organisatie van groepsuitstapjes: eerst in het binnenland, later ook over de grens. In de jaren ’60 ging Oad ook daadwerkelijk als organisator van verzorgde busreizen optreden. In 1970 verscheen de eerste Oad-reisgids. Oad verwierf veel publiciteit met innovaties als de slaapbus, de skibus, de lage instapbus, de fietsbus, de rolstoelbus en de spectaculaire Oad Jumbocamper.

Gedurende bijna 90 jaar is het busbedrijf altijd een succesvol onderdeel van Oad Reizen geweest. Na het faillissement van de touroperator maakte Oad Bus b.v,, in samenwerking met investeringsmaatschappij Nobel Capital Partners, in oktober 2013 een succesvolle doorstart.