Reisverhaal Nassereith

Nassereith

Het overnachtingshotel in Zeddam is een aanrader, mooie kamer goede bedden en een lekker ontbijt. Heel relaxed beginnen aan de vakantie. Martin Ensink is onze buschauffeur en we mogen zelf een plekje uitzoeken in de bus. Na het diner gebruikt te hebben moeten we nog ca. 2 uur rijden en zijn we aangekomen in Nassereith. Het is dan 21.30 uur. Na een aller hartelijkste ontvangst krijgen we de kamer sleutel. De kamer ziet er prima uit, lekkere bedden en nog een apart zitje.

De volgende dag begint rustig we kunnen ons lekker installeren want vanmiddag staat pas de eerste tocht op het programma. We worden welkom geheten door Herbert Schaber, de hotelier, met koffie en gebak. Er staan diverse dagen mooie tochten op het programma.  Nassereith ligt heel centraal we zijn naar Zwitserland, Italië en Duitsland geweest. Alles was heel relaxed, we hebben heel veel info van Martin gekregen hij is een zeer vakkundige chauffeur/reisleider. In de bus is een rouleringssysteem, plaats overslaan en zitten gaan. Dit werkt goed zo krijgt ieder een kans om ergens te zitten.

Het eten in het hotel was ook prima. Het ontbijt is een buffet en het avondeten is een menu vast gesteld door het hotel. Dit was ook zeer goed met nog zelfs een barbecue avond. Wensen kan men kenbaar maken. Er was om de avond nog wat de toen zoals een dia avond, muziekavond en een bingo.

Er hangt een heel ontspannende sfeer, men heeft een kamermeisje in dienst en verder werkt men keihard met zijn drieën. Gaby de vrouw van Herbert is verantwoordelijk voor het eten. Lukas de zoon is de gastheer samen met zijn vader. Het hotel ligt aan een klein meertje en van daaruit is het paar honderd meter lopen naar het pleintje in het dorp. Hier gaat ook een bus naar andere plaatsen en er is een bank met een pinapparaat.

Al met al was dit de eerste keer met OAD Bus en is ons zeer goed bevallen.

Hartelijke groetjes,

Bea Berkenbosch

VakantieXperts Juan Vazquez

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u altijd op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief