Oost-Europa

Oost-Europa

Oost-Europa is een bijzonder gebied dat zowel de avontuurlijke reiziger als de cultuurliefhebber veel te bieden heeft. Dit deel van het Europese continent heeft prachtige natuurgebieden met bossen, meren en heuvels.

Natuur

Het Tatra-gebergte, dat op de grens van Polen en Slowakije ligt is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers en sport fanaten. Hier kunnen liefhebbers van wandelen, fietsen en andere outdoor-activiteiten zich volop uitleven. ’s Winters is het mogelijk om er te skiën op een van de skipistes. Kom je in Oost-Europa enkel voor de natuur, dan heb je niet alleen kans om een wolf in het wild te zien, maar ook zijn er beren in dit deel van de wereld.

Cultuur

In Oost-Europa zijn er prachtige steden die cultuur en vertier leveren, zoals Boedapest en Praag. Hier vind je niet alleen veel historische gebouwen en monumenten, ook ontdek je er een rijk cultureel programma.

Kust

In Oost-Europa is het ook mogelijk om rustig bij te komen aan het strand. Diverse landen grenzen aan de zee, zoals Polen en Roemenië, waar je meerdere leuke badplaatsen vindt!

Zowel voor een citytrip als een lange vakantie biedt Oost-Europa dus genoeg mogelijkheden!

Bekijk hier al onze reizen naar Oost-Europa>

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u altijd op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief