Italië

Italië

Eén van de meest populaire vakantielanden ter wereld is Italië. Italië beschikt over een prachtig landschap en een zeer vriendelijke bevolking.

Natuur

Italië is een bergachtig land, dat voor meer dan driekwart uit heuvels en bergen bestaat, waarvan er veel hoger zijn dan 700 meter. Het hoogste gebied is het Monte Rosa-massief op de Italiaans-Zwitserse grens in het noorden. De hoogste top is de Dufourspitze, maar liefst 4634 meter hoog. Net over de grens met Frankrijk ligt in het noordwesten de hoogste Europese berg, de Mont Blanc, 4807 meter hoog. Het landschap van Italië is divers en wonderschoon.

Winkelen

Als je gek bent op winkelen dan is Milaan echt een stad voor jou! Deze mooie en grote wereldstad kent de grootste en bekendste merken, maar ook kleinere winkelstraten. Daarnaast is het ook een stad voor de echte voetballiefhebber, zij kunnen namelijk het stadion van AC en Inter Milan bezoeken, er worden dagelijks rondleidingen verzorgd.

Cultuur

Wanneer je meer van cultuur en rust houdt, breng dan een bezoek aan Siena, een stad met een rijke historie en een prachtig centrum. Ook zijn er in deze stad veel musea te bewonderen. Siena ligt in Toscane, deze streek straalt rust en romantiek uit. Bekijk de historische gebouwen in Rome en Florence of kijk je ogen uit in Venetië, één van de mooiste steden ter wereld.

Bekijk hier al onze reizen naar Italië>

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u altijd op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief