Zes magische kerstmomenten met Oad

Tijdens onze reizen zijn magische momentjes nooit ver weg. En dat geldt in het bijzonder voor onze kerstreizen. Op de meest wondere locaties genieten we van hoogtepunten die u waarschijnlijk ooit wel eens op een wensenlijstje hebt gezet. Van chique kerstdineren in een heus paleis tot een winterse treinrit door het mooiste plekje in Europa.

Wij presenteren u graag zes magische momentjes. Om van te genieten deze kerst. Welke staat op uw wensenlijstje?

 

Dineren in een paleis
Palais Daun Kinsky

Tijdens de kerstspecial naar Keizerlijk Wenen dineren we op z’n chicst in het schitterende Palais Daun-Kinsky. Dit barokke paleis is rijkelijk gedecoreerd met fresco’s en standbeelden. Uw avond begint met een concert met klassieke muziek van Mozart, Schubert en Strauss en aansluitend wordt een heerlijk 4-gangen diner geserveerd. De avond wordt afgesloten met vrolijke kerstmuziek. Dit wordt een avond om nooit te vergeten.

< Bekijk reis > 

 

 

Kerstpromenade langs het meer
meer van Bled

Vanuit Karinthië is Slovenië gemakkelijk te bereiken. We gaan daarom tijdens de kerstperiode de belangrijkste bezienswaardigheid van het land bezoeken, het meer van Bled. Prachtig gelegen tussen het bergachtige landschap met in het midden een eilandje met de Maria Hemelvaartskerk uit de 9e eeuw. In december wordt de hele boulevard langs het meer omgetoverd tot kerstpromenade. Schitterende uitzichten gegarandeerd!

< Bekijk reis > 

 

 

The Polar Express?
kerstreis zwitserland

De prachtige treinreis van Brig naar Andermatt in de Zwitserse Alpen doet soms denken aan scenes uit de ‘Polar Express’. De panoramische uitzichten over het prachtige winterse landschap brengen u helemaal in de kerststemming en de stop in het pittoreske Andermatt maken het helemaal af. Deze optionele treinreis is eigenlijk een must om helemaal in de kerststemming te komen voor het smakelijke kerstdiner in het hotel.

< Bekijk reis > 

 

 

Candlelight dinner cruise
Budapest kerst

Aan het begin van de avond stappen we aan boord voor een bijzondere candlelight dinner cruise. U kunt genieten van heerlijke gerechten terwijl u uitkijkt op de prachtig verlichte gebouwen aan de Donau. Een mooiere omgeving voor een kerstdiner is haast niet denkbaar. Hierna heeft u nog de mogelijkheid om mee te gaan naar de St. Stephans Basiliek voor een bijzondere nachtmis.

< Bekijk reis > 

 

 

Eerste kerstdag in de natuur
schotland kerstreis

Op eerste kerstdag trekken ook in Nederland veel mensen de natuur in om even te genieten van de omgeving. Tijdens de kerstreis naar Schotland doen we daar graag aan mee. We rijden een sensationele route door The Trossachs & Loch Lomond National Park. De route langs Loch Lomond is prachtig met mooie uitzichten. Optioneel kunt u zelfs een boottocht over het meer maken. Het is prachtig in de natuur!

< Bekijk reis > 

 

 

De grootste kerstboom ter wereldkerstmarkt Dortmund

Tijdens de kerstreis in Sauerland bezoeken we de grootste kerstmarkt van Duitsland! Kerstshoppers, haal uw hart hier maar op. Met zo’n 300 kraampjes met kerstartikelen, Duitse lekkernijen en veel meer is het goed toeven in het toch al zo mooie centrum van Dortmund. Geniet samen van een heerlijke gluhwein en tel de lichtjes op de grootste kerstboom ter wereld.

< Bekijk reis > 

 


Op naar magische kerstmomenten

Bekijk kerstreizen

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u altijd op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief