De beste kerst- en nieuwjaarsreizen

De feestdagen zijn de gezelligste dagen van het jaar. Wij bieden daarom een breed aantal kerst- en nieuwjaarsreizen aan door heel Europa. Tijdens onze reizen is alles goed geregeld: lekker eten, comfortabele bussen met een chauffeur/reisleider, uitstekende hotels en niet te vergeten; goed gezelschap.

Naast de Oad klassiekers en kerstspecials, die al jaren populair zijn bij onze gasten, hebben wij dit jaar weer een aantal nieuwe reizen samengesteld. Zo kun je de feestdagen vieren tijdens de 6-daagse kerstreis Berlijn of ga met ons mee naar het gezellige Schotland.

Oud & Nieuw vieren op het water tijdens de indrukwekkende “Nieuwjaarscruise over de Rijn”, is ook echt een aanrader in ons vernieuwde aanbod. 

Kerstreis Bijzonder Berlijn

De Duitse hoofdstad Berlijn behoort al jarenland tot de top tien van meest bezochte steden van Europa en mag natuurlijk niet ontbreken in ons programma. Tijdens deze indrukwekkende reis maak je een stadstour in Berlijn, ontdek je Oost-Berlijn en per boot varen we terug naar West-Berlijn. Het verblijf deze reis is in de wijk Charlottenburg, de meest chique wijk van Berlijn.

Kerst in sfeervol Schotland

Tijdens deze nieuwe kerstreis gaan we het mooie Schotland ontdekken. We verblijven twee nachten in het centrum van de Schotse hoofdstad Edinburgh. Via de kerstmarkten in Glasgow rijden we richting Loch Lomond waar we mooie tochten maken door de Schotse Hooglanden. Eerste kerstdag vieren we geheel in Schotse stijl, met een Bucks Fizz ontbijt. Dit mag je echt niet missen!

Nieuwjaarscruise over de Rijn

Op deze feestelijke cruise breng je de feestdagen op een hele speciale en stijlvolle wijze door, want je kunt volop genieten van de prachtige steden en landschappen aan de Rijn! Aan boord van het 4-sterren schip Crucebelle geniet je van een feestelijke oudejaarsavond en luidt je het nieuwe jaar op een grandioze wijze in. Een onvergetelijke ervaring dus!

Maar natuurlijk hebben we nog veel meer kerst- en nieuwjaarsreizen, bekijk daarom hier ons aanbod!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u altijd op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief