10 redenen waarom je met de bus op vakantie zou moeten gaan!

Wie op vakantie wil, heeft de keuze uit verschillende vervoersmiddelen. Reizen met het vliegtuig is ideaal als je buiten Europa op vakantie gaat en als je met de auto gaat dan kan je staan en gaan wanneer je wilt. Al eens aan de bus gedacht? Busreizen zijn zeker het overwegen waard en daarom geven wij je 10 redenen waarom je een keer met de bus op vakantie moet gaan!

Geen zorgen over de (bus)reis

Heerlijk genieten van de reis naar jouw vakantiebestemming, zonder dat je je zorgen hoeft te maken of je wel goed rijdt, of er files zijn en of alle bagage wel in de auto past. Je hoeft alleen je koffers/tassen af te leveren bij de buschauffeur, in te stappen en lekker te gaan zitten. De buschauffeur zorgt ervoor dat je vaak genoeg stopt en dat je veilig en op tijd aankomt op je locatie, ideaal!

Milieuvriendelijk

Wist je dat met de bus op vakantie gaan milieuvriendelijker is dan met het vliegtuig? Het is zelfs milieuvriendelijker dan met de auto! Hoe meer mensen in de bus, hoe beter voor het milieu. Wil je een steentje bijdrage aan een beter klimaat? Ga dan eens op reis met een bus. Wij bieden meer dan 150 busreizen aan, dus neem snel een kijkje op www.oad.nl/busreizen.

Nieuwe mensen leren kennen

Nog een voordeel van op vakantie gaan met een bus is toch wel alle leuke, nieuwe, gelijkgestemde mensen die je ontmoet. Een gezellige grote groep mensen met allemaal zijn of haar eigen verhaal! Je hebt de mogelijkheid om heerlijk met elkaar te ontspannen en leuke activiteiten doen. De meest bijzondere vriendschappen ontstaan tijdens busreizen!

FlexibelOad bus

Het reizen met de bus heeft een hoge mate van flexibiliteit, want je kunt meestal kiezen uit verschillende vertrekdata en er zijn vaak vele opstapplaatsen door heel Nederland. Bij ons kan je ervoor kiezen om zelf naar het overstappunt te rijden, maar je kunt ook met de Oad servicelijn bus of met de Oad Taxi Service Direct. Lees hier meer over op www.oad.nl/info/taxiservice.

Meteen op overnachtingslocatie

Misschien wel het beste voordeel van met de bus reizen is dat je voor je hotel wordt afgezet. Je hoeft geen extra stappen te ondernemen en kan meteen beginnen met het verkennen van de omgeving.

Uitzichten

Tijdens de busreis kan je heerlijk ontspannen genieten van de prachtige omgeving. De ervaren buschauffeur weet de prachtigste routes en vertelt de meest bijzondere verhalen. Geen saaie route, maar juist een verbazingwekkende route!

Reisleiding altijd in de buurt

Nog een reden waarom bus vakanties ideaal zijn, namelijk de reisleiding is bijna altijd in de buurt. Je hebt dus de mogelijkheid om vragen te stellen en krijgt de leukste/bijzonderste weetjes te horen. Daarnaast heeft de reisleiding jarenlange ervaring en weet dus alle ins en outs over de bestemming!

Mocht er geen reisleiding aanwezig zijn, dan zijn de ervaren chauffeurs tevens uw reisleider. De chauffeur zal er voor zorgen dat je een onvergetelijke reis hebt!

Luxe in de busbus-exellent-zitje-tafel-klein

In de meeste bussen kan je jouw rugleuning en voetsteun verstellen, is er een persoonlijk leeslampje aanwezig en natuurlijk de uitklapbare tafeltjes met bekerhouder. Het kan allemaal nog luxer met de Excellent bussen, want daar is ook een keuken, persoonlijk entertainmentsysteem met keuze uit muziek en films, gratis wifi en comfortabele leren stoelen aanwezig, geweldig! Wil je graag een reis maken met de Oad Excellent bus? Kijk dan hier voor ons aanbod.

Relax

Het enige wat je hoeft te doen tijdens de reis is ontspannen! Je kunt zelfs een heerlijk wijntje of een koud biertje drinken, want je hoeft toch niet te rijden. Omdat je zelf niet op de weg of route hoeft te letten, kan je lekker genieten van de uitzichten, even een dutje doen, de leukste reisverhalen delen met je reisgenoten… de mogelijkheden om te relaxen zijn eindeloos. Ook is alles tot in de puntjes voorbereid tijdens een busreis.  De chauffeur en/of reisleider kennen het reisprogramma en zullen jou daar van begin tot eind bij begeleiden. Bij verschillende reizen zijn ook vrije dagen ingepland. Zo kan je op je eigen tempo een dagje bij het hotel genieten, lekker winkelen of relaxed de omgeving ontdekken!

Diverse keuzes

Bij ons kan je kiezen uit twee verschillende soorten busreizen, namelijk de excursiereizen en de rondreizen. Met de excursiereizen is je hotel de vaste uitvalbasis voor de dagexcursies naar de meeste interessante bezienswaardigheden in de omgeving. Bij een rondreis reis je door verschillende streken of landen en overnacht je vaak dichtbij de leukste bezienswaardigheden, perfect dus!

Heb je nu ook zo’n zin om een busreis te gaan maken? Bekijk dan hier ons aanbod busreizen! Wij hopen je te mogen begroeten op één van onze busreizen.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u altijd op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief