Oad Excellent bus: wat zijn de voordelen?

De Oad Excellent bus is uniek in haar klasse. In augustus 2021 werden er twee nieuwe bussen aangeschaft en door een enorme groei in populariteit zijn er dit jaar drie spiksplinternieuwe Excellent bussen bijgekomen. Maar waar komt die populariteit vandaan? En wat zijn precies de voordelen van de Excellent bus? We leggen je graag de verschillen uit in ons nieuwe blog!

 

Voordelen van de Oad Excellent bus


Bij Oad vinden we het belangrijk dat je comfortabel reist. Het kan namelijk voorkomen dat je bij sommige reizen lang in de bus zit. We zetten daarom standaard onze Comfort Class bus in. De Excellent bus gaat echter nog een stap verder en biedt nóg meer luxe dan je in de Comfort Class bus mag verwachten. We zetten de voordelen van de Excellent bus voor je op een rij:

Niet voor niets wordt ze door reizigers omschreven als ”een vijfsterrenhotel op wielen”. Met haar donkerblauwe kleuren en gele Oad arcering is ze het pareltje onder alle bussen. Zodra je de bus instapt, zie je direct het verschil met de Comfort Class bus. De Oad Excellent bus heeft namelijk luxe stoelen van leren bekleding, zitjes voor vier personen met een tafeltje in het midden en achterin de bus vind je er een luxe keuken, voorzien van een koelkast, magnetron en gootsteen. En in tegenstelling tot de Comfort Class bus (48 stoelen), zijn er in de Excellent bus maar 34 stoelen aanwezig. Als je een reis boekt met de Oad Excellent bus, reis je dus altijd in een extra kleine groep! 

 

Comfort Class vs. Oad Excellent

Beide bussen zijn er dus helemaal op ingericht om je een comfortabele reis te garanderen. En voordat we de verschillen uitlichten, laten we je eerst graag de overeenkomsten zien. Beide bussen hebben namelijk maar liefst 85 centimeter beenruimte, verstelbare rugleuning, voetsteun en een toilet aan boord. Het enige verschil is dat de toilet in de Excellent bus gelijkvloers is en je niet het trapje op en af hoeft. Tevens beschikken beide type bussen over airco en warmteregeling en heb je per plek een leeslampje, uitklapbaar tafeltje en een bekerhouder. De extra’s die de Oad Excellent bus biedt, is dat er maximaal 34 personen meekunnen, er altijd een luxe keuken aanwezig is met koelkast en je te allen tijde je telefoon of tablet kunt opladen. In de Excellent bus vind je namelijk USB-poorten waarmee je al je elektronica kunt opladen.

Extra leuk is dat alle Excellent bussen een webcam voor in de bus hebben, waardoor je op de beeldschermen live kunt meekijken met de chauffeur. Zo zie je nóg meer onderweg! En doordat de Excellent bussen nieuw zijn gebouwd, bevatten ze allemaal een Euro-6 of Euro- 5 motor. De Excellent bus is dus altijd een milieuvriendelijke keuze!

 

Reizen met de Oad Excellent bus


De laatste tijd stijgt de populariteit van de Excellent bussen snel. Daarom hebben we meer Excellent bussen aangeschaft en hebben we nu in totaal vijf Excellent bussen tot onze beschikking. Hierdoor hebben we vaker de mogelijkheid om reizen te laten uitvoeren met deze luxe bus. Wil je ook een keer mee met de Excellent bus? We hebben nog een aantal vertrekken in september met gegarandeerd vertrek én Excellent bus! Een volledig overzicht van alle reizen die door Excellent bussen worden gereden, vind je hier (let op, dit verschilt soms per datum!):

 

Alle reizen per Excellent bus  

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u altijd op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief