Engeland

Waarschijnlijk ken je Engeland door de hoofdstad Londen. Maar Engeland heeft nog veel meer prachtige plekken te bieden, zoals het bergachtige Lake District, de kustgebieden van Exmoor of de pittoreske dorpjes in de Cotswolds.

Populaire plaatsen in Engeland:

De hoofdstad Londen is een echte wereldstad waar je een keer geweest moet zijn. Londen heeft voor iedereen wat, er zijn veel historische attracties te vinden zoals de Big Ben en Buckingham Palace. Maar ook moderne bezienswaardigheden zoals de Tate Modern en de Londen Eye. Daarnaast heeft Londen een groot aantal musea, winkels en gezellige markten.

Engeland heeft naast Londen nog meer meer mooie steden die een bezoek waard zijn. Onder andere de steden Bath (met de ronde tafel van Koning Arthur), Birmingham, Liverpool, Manchester en Oxford. Engeland is het vakantieland voor iemand die van cultuur en geschiedenis houdt. Maar ook voor echte voetbalfans, zij kunnen bijvoorbeeld een rondleiding krijgen door het stadion van Manchester United.

Landschap:

Het landschap van Engeland staat bekend om rotsachtige stranden en groene hooglandschappen. Tussen deze groene heuvels vind je het mysterieuze Stonehenge, prachtige kastelen met tuinen vol bloemen en schilderachtige dorpjes. Maar wat veel mensen niet weten is dat Engeland ook erg mooie witte zandstranden en gezellige badplaatsen zoals, Brighton en Blackpool heeft.

Ben je onder de indruk van Engeland? Bekijk hier al onze reizen naar Engeland>

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u altijd op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief