Weekendje Londen

Londen is één van de geweldige steden ter wereld. Door een toeziend oog van de Londen Eye, beleeft u een dag om nooit te vergeten. Bezoek Buckingham Palace of ga naar één van de top museums die in Londen overal te vinden zijn.  Een dagje Londen is een dag die u met verschillende activiteiten kunt indelen.

Winkelen

Als u van winkelen houd kunt u uw hart ophalen in Camden Market en Covent Garden. Of ontdek de schitterende uitstraling van Knightsbridge en de gezelligheid op Oxford Street. De meeste winkels zijn doordeweeks van 9:00 tot 17:30 geopend en op zondag gesloten. Natuurlijk zijn er enkele uitzonderingen, de deuren op Kensington Street en in West End zijn tot 19:00 geopend.

Cultuur

Wanneer u de Engelse taal beheerst is een bezoek aan de West End u aan te raden. Van  de  100 theaters liggen er 50 in West end. Een toneelstuk bekijken gerenommeerd theater  als het Royal National Theatre zeker een aanrader.  Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een van de wereldberoemde musicals te bezoeken. De wereldberoemde Musicals in Londen zijn van zeer goede kwaliteit.  Ook een aanrader zijn gratis toegankelijke kunstmuseums  in Londen.  Een van de beroemdste is de National Gallery die een geheel overzicht geeft over de geschiedenis van de schilderkunst.

Uitgaan

Voor een gezellige avond moet u in Londen zijn. Londen kent een geweldige pub cultuur, waarbij de Britse kroegen al op tijd geopend zijn.  Er spelen vaak livebandjes en er gaan glazen vol met lekkere drankjes in een snel tempo over de bar. De Engelsen hebben het woord “toast” bedacht en dat is niet zonder reden. Ze houden van een drankje en zoeken graag de gezelligheid op.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u altijd op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief