Veelzijdig vakantieland Duitsland

Ons buurland Duitsland is zo veelzijdig, dat we gewoon alles voor een fijne vakantie naast de deur hebben!

Stedentrips in Duitsland

De hoofdstad van Duitsland, Berlijn is met zijn rijke geschiedenis al jaren een populaire bestemming voor stedentrips. Na de val van de Berlijnse muur is Berlijn herrezen als een van de meest creatieve en culturele steden van Europa. In Berlijn vind je heel veel verschillende musea en bezienswaardigheden, maar ook populaire festivals voor jongeren. Maar ook dichter bij huis zijn genoeg interessante bestemmingen te vinden voor een stedentrip in Duitsland. Denk hierbij aan Aken, Keulen, Hamburg, Bremen of Münster! Deze steden zijn echt een bezoek waard. Bijvoorbeeld om te shoppen of om eindeloos rond te struinen op de prachtige kerstmarkten.

Duitse natuurgebieden

Maar Duitsland heeft nog veel meer te bieden. In Duitsland vind je bijvoorbeeld schitterende natuurgebieden zoals de Eifel, de Harz, Sauerland en het Zwarte Woud. Ideaal voor buitenliefhebbers om te fietsen, kajakken, wandelen en klimmen. Maar naast de mooie natuur, zijn er in Duitsland nog veel prachtige forten en kastelen die Duitsland geschiedenis rijk is bewaard gebleven.

Strand

Duitsland bestaat grotendeels uit veel bossen en rivieren, met in het noorden een stukje kustlijn en zelfs 2 Waddeneilanden. Maar het bijzondere eiland Rügen met haar kustlijn van krijtrotsen en zandstranden in de Oostzee, is ook zeker de moeite waard.

Duitsland heeft van alles te bieden voor de cultuurliefhebber en de actieve vakantieganger. Maar ook als u gewoon tot rust wilt komen, is Duitsland een zeer geschikt vakantieland.

Bekijk hier al onze reizen naar Duitsland>

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u altijd op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief