Beleef met Oad het Veronica event in Disneyland® Paris

Het beste moment voor een bezoek aan Disneyland Paris

Regelmatig wordt mij gevraagd wanneer het nu een goed moment is om naar Disneyland Paris te gaan. Tja, eigenlijk altijd! De parken zijn 365 dagen per jaar geopend en het is altijd even magisch. Maar de kerstperiode heeft toch wel iets heel speciaals.

Misschien heb je wel eens gehoord van het Veronica Event in Disneyland Paris. Dit vindt bijna elk jaar plaats in november. Persoonlijk is dit mijn favoriete moment om naar Disneyland Paris te gaan.

Waarom het Veronica Event in Disneyland Paris?

  1. Een 3 daags arrangement in een Disney® Hotel met ontbijt voor een zeer scherpe prijs.
  2. Het is in Disneyland Paris al kerst, dus de parken zijn prachtig aangekleed en alles is in kerstsfeer.
  3. De zaterdagavond is Walt Disney Studios® Park exclusief geopend voor Veronica gasten. Mijn kids zijn gek op achtbanen en tijdens deze avond kunnen ze zich helemaal uitleven. Na 5 x achter elkaar in Crush Coaster is het even tijd om op de foto te gaan met één van Disney vriendjes die deze avond ook aanwezig zijn. En zo doen we alle attracties die open zijn een aantal keer achter elkaar. Zelfs het vliegende tapijt van Alladin wordt gedaan, ook al is deze eigenlijk niet stoer, maar gewoon omdat het kan!
  4. Tijdens de exclusieve avondopenstelling is er naast meet & greets met de Disney figuren en de attracties ook nog eens entertainment. Elk jaar is het weer een verrassing in welke vorm.
  5. Mijn laatste argument is dat ik samen met een collega tijdens dit event aanwezig ben, we hebben zelfs op zaterdagochtend een aparte Oad servicebalie. Mocht je vragen hebben, tips willen, dan kun je bij ons langs komen.

Samenvattend: het is altijd een goed moment om naar Disneyland Paris te gaan, maar dit event is toch wel het neusje van de zalm. Kijk hier voor meer informatie en om direct te reserveren.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u altijd op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief