Top 10 tips voor een magisch bezoek aan Disneyland Paris!

Onze 10 tips voor jouw  magische bezoek aan Disneyland® Paris

Het is zover! Je gaat met Oad naar Disneyland® Paris. Om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je bezoek haalt, geven we je de 10 beste tips om optimaal te genieten van jouw bezoek.

 

1. Een goede voorbereiding is het halve werk

Download de gratis Disneyland® Paris app en bekijk alvast welke attracties, shows en parades je zeker niet wilt missen. Je kunt op de plattegrond zelfs de actuele wachttijden bekijken, waardoor je een goede inschatting kunt maken van jouw magische dag. Dus, plannen maar!

 

2. Disney Premier Access

Wil je zoveel mogelijk attracties in? Dan sla je vast het liefst de wachtrijen over. Goed nieuws! In dezelfde Disneyland® Paris app kun je voor enkele attracties een Premier Access pas kopen.  De prijs varieert per dag en per attractie, maar ligt tussen de 8,- en 15,- euro. Je kunt alleen op de dag van je bezoek de Disney Premier Access pas kopen. Zo profiteer je optimaal van je dag.

3. Grote Finale van de 30e verjaardag

Disneyland Paris viert haar 30e verjaardag! Droom groter en geniet van nog meer verrassende shows, nieuwe attracties en festiviteiten die deze verjaardag specialer maken dan ooit. Benieuwd naar de Grote Finale? Laat je verrassen en beleef het zelf! Dit kan nog tot en met 30 september 2023.

4. Een hapje eten in Disneyland Paris

Na al die magische indrukken, heb je vast zin in een hapje eten. Je kunt via de gratis Disneyland® Paris app een tafeltje in jouw favoriete restaurant reserveren. Wil je het op de dag zelf bekijken? Houd er dan rekening mee dat het tussen 12.00-14.00 uur en na 18.00u drukker kan zijn. Onze tip? Probeer een vroege of juist late lunch of diner te nemen. Er zijn volop eetmogelijkheden in beide Parken en in Disney® Village.

5. Met kleine kinderen naar Disneyland Paris

Disneyland® Paris is een magische beleving voor jong en oud. Wil je als ouder graag in een attractie waar je kind nog niet in mag? Maak dan gebruik van de speciale Rider-switch service. Dit zorgt ervoor dat ouders/verzorgers om de beurt in attracties voor volwassenen kunnen gaan zonder een tweede keer in de rij te hoeven staan.
Het baby Care Center is ingericht om baby’s te verzorgen en flessen op te warmen. Er is babyvoeding te koop. Aangezien de kinderen er wat af wandelen, is een buggy meenemen een aanrader. Heb je geen buggy meer? Dan kun je bij de Stroller Rentals een buggy voor 1 dag huren.

6. PhotoPass+

Hoe leuk is het om de magische momenten vast te leggen! Door een Disney PhotoPass+ te kopen, kun je alle foto’s op één kaart verzamelen. Elke foto die door een Disney fotograaf of in een attractie is gemaakt, komen dan op jouw kaart te staan. Hoe dat werkt? Toon je kaart aan de fotograaf of bij de uitgang van een attractie om de foto op hoge resolutie op je kaart te laten opslaan.

Wil je echte ‘Magic Shots’? Je kunt ook je favoriete Disney Figuren en leuke verrassingen toevoegen aan je Disney PhotoPass foto’s. Hierbij worden de figuren digitaal in de foto geplaatst voor een extra magisch effect. Houd dus je ogen open voor deze unieke fotokansen om je foto’s om te toveren in magische herinneringen die je altijd zullen bijblijven!

7. Overnachten in een Partner hotel

Wil je als één van de eersten de attracties inspringen? Dan raden we je aan om op tijd te gaan ontbijten. De meeste hotelgasten ontbijten tussen 08.30-09.30 uur. De Parken gaan over het algemeen om 09.30 uur open. Zorg dat je ruim van tevoren de gratis shuttlebus naar de Parken neemt en houd rekening met de tassen controle bij de ingang van de Parken.

8. Te gekke achtbanen

Houd je van achtbanen? Dan is onze tip om meteen bij binnenkomst naar je favoriete achtbaan te gaan. ’s Ochtends is het bijvoorbeeld nog rustig bij Indiana Jones and the Temple of Peril, gelegen achterin Adventureland. De meeste gasten komen hier namelijk pas in de loop van de dag langs. Ga je eerst naar Walt Disney Studios® Park? Dan raden we aan om eerst naar Crush’s Coaster te gaan.

9. Het nieuwste themaland van Disneyland Paris

Breng ook zeker een bezoekje aan het nieuwste themaland van Walt Disney Studios® Park: MARVEL Avengers Campus! Hier heet Disneyland Paris je welkom in het MARVEL universum, waar een oproep aan alle helden wordt gedaan. Dus: sluit je aan bij de Avengers en beleef machtige MARVEL missies.

10. Vaker Disneyland® Paris bezocht?

Ben jij een echte Disney-fan en wordt dit niet jouw eerste bezoek? Dan dagen we je uit om eens in attracties te gaan die je waarschijnlijk tijdens je eerste of tweede bezoek nog niet hebt bezocht.

Alice’s Curious Labyrinth, het doolhof van het sprookje Alice in Wonderland;
Vaar met een bootje langs allerlei sprookjes in Le Pays de Contes de Fées;
Bekijk het Kasteel van Doornroosje eens goed van binnen, op de eerste verdieping wordt het verhaal van Doornroosje in glas in lood uitgelegd en onderin het kasteel vind je de draak;
Loop door de Passage d’Aladdin, waar zijn verhaal wordt uitgebeeld;
Maak kennis met Stitch tijdens zijn show Stitch Live!, een echte aanrader voor volwassenen en kinderen die een beetje Engels begrijpen;
Of boek een rondleiding met een gids door beide Parken en leer meer over Disneyland® Paris. Dit is mogelijk in het Engels, Frans of Spaans.

Zo, dan ben je helemaal klaar voor jouw magische bezoek! Ben je benieuwd naar ons aanbod voor Disneyland® Paris? Ontdek hier onze evenementen en acties.

Boek jouw vakantie

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u altijd op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief