Electroland dance evenement in Disneyland® Paris!

Wist je dat Disneyland Paris niet alleen draait om attracties, shows en kinderen die rondrennen? Het kan ook heel leuk zijn voor volwassenen – vooral aankomende zomer! Als je van plan bent om een reis naar Disneyland Paris te boeken in de maand juli, zorg dan in ieder geval dat deze plaatsvindt op 5, 6 en 7 juli. Tijdens deze nachten vindt er voor de derde keer Electroland plaats, het Walt Disney Studios Park is vanaf 20.00 uur exclusief geopend is voor Electroland gasten. Electroland is het enige EDM festival dat plaats vindt in een attractiepark.

Dit jaar zijn er maar liefst 3 avonden waarop het Walt Disney Studios Park in de avond getransformeerd zal worden voor dit unieke elektronische dance festival. Het evenement belooft grootser en beter te worden dan voorgaande jaren. Bezoekers kunnen niet alleen genieten van deze spectaculaire openlucht show, maar krijgen ook toegang tot attracties van het Walt Disney Studios Park. De slogan van het evenement is “Enter the jungle”, dus verwacht een wilde en geweldige ervaring!

Het festival zal een reeks internationale DJ’s ten tonele brengen. Denk aan onze eigen Armin van Buuren, Steve Aoki, Alesso, Nicky Romero en nog vele anderen. Dans tot laat in de nacht op het plein voor de beroemde attractie “ The Twilight Zone Tower of Terror ”, de plek waar het festival plaats zal vinden. Wanneer je je voeten wat rust wilt gunnen kun je een leuke break nemen door je favoriete Disneyland attracties te bezoeken zoals Rock ‘n’ Roller Coaster Starring Aerosmith, Crush’s Coaster, Ratatouille: The Adventure, of blijf dichtbij het podium en bezoek The Twilight Zone Tower of Terror!

Maak je samen met Oad klaar voor dit fantastische festival in Disneyland Paris. Ga één of meerdere avonden uit je dak. Er zijn 3 daagse arrangementen beschikbaar maar het is ook mogelijk om met je vrienden een dagtocht te boeken voor de zaterdag of zondagavond. Je komt dan rond 15.30 uur met de bus aan in Disneyland Paris en kunt vanaf 16.00 uur de parken bezoeken. Om 20.00 uur start Electroland in het Walt Disney Studios Park tot in de late uurtjes. Om 02.30 uur vertrekt de bus weer naar Nederland.

Verwacht de allerbeste DJ’s en onvergetelijke verrassingen met een laagje Disney magie. Je hebt niet vaak de kans om naar een elektronisch festival in Disneyland Paris te gaan, toch?

Wil jij naar dit geweldige festival in Disneyland Paris? Bekijk dan hier onze arrangementen!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u altijd op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief